top of page
©www.photoandpixels.com

 

Wat kun je voelen tijdens de behandeling?

 

Mijn ervaring is, dat bijna iedereen wat voelt tijdens de behandeling.

Dat kan zijn: warmte, kou, lichte prikkelingen, maar bovenal een behaaglijk gevoel vanwege de ontspannende werking van de behandeling.

 

En na de behandeling?

 

Vaak voel je je na de behandeling lekker ontspannen. Er zijn ook mensen die zich direct na de behandeling zeer energiek voelen.

De klachten kunnen tijdelijk verergeren. Dit is normaal.

Het is raadzaam om het na de behandeling een aantal uren rustig aan te doen om de gekregen Energie rustig op je in te laten werken.

Het is belangrijk om na de behandeling veel water te drinken om de afvalstoffen die zijn vrijgekomen, goed af te kunnen voeren.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

 

Dat hangt af van je klacht en hoe lang deze bestaat.

Na een 3-tal behandelingen bekijken we samen of de behandelingen wat met je doen en volgen er nog enkele behandelingen met steeds meer (tijd)ruimte ertussen.

Het wordt dan vanzelf duidelijk wanneer de totale behandeling kan worden afgerond.

Dit gaat allemaal in overleg met jou.

 

Zijn er ook oefeningen om me verder te helpen?

 

Ja, we werken samen en dat houdt ook in dat je actief zult moeten meewerken aan een verlichting of herstel van de klacht(en).

Tijdens de behandeling kan ik met jou een aantal oefeningen doen, zodat je leert beter in balans te blijven: ademhalings-, visualisatie-, meditatie-, en grondingoefeningen.

 

Hoe weet ik dat je een goede therapeut bent?

 

Ik denk dat een goede therapeut iemand is die de intentie heeft een ander mens te helpen zijn of haar eigen kracht te hervinden. De cliënt in zijn waarde laat en niet oordeelt.

De cliënt  de aandacht geeft die hij of zij nodig heeft en zich dusdanig weet op te stellen, dat de cliënt het gevoel heeft dat hij of zij gehoord wordt.

 

In feitelijke zin, heb ik alle papieren die in deze huidige maatschappij nodig zijn om mijn beroep naar eer en geweten uit te oefenen.

 

bottom of page